Een huisartspraktijk organiseren vraagt heel wat inspanning om alles op een vlotte manier te laten verlopen zodat alle patiƫnten de best mogelijke hulp kunnen krijgen. Het maken van een aantal praktische afspraken is dan ook absoluut noodzakelijk om een vlotte werking van de praktijk te kunnen garanderen.

   Aanvragen voor voorschriften voor medicatie of onderzoeken kunnen niet telefonisch of per e-mail gebeuren. Enkel bij een raadpleging kunnen dergelijke voorschriften afgeleverd worden. Gelieve hiermee rekening te houden en te respecteren!

   Wegens een overvloed aan telefonische consulten en vraag tot medische informatie via e-mail is beslist om geen medische informatie via e-mail te versturen. Een medisch advies is steeds een persoonlijk advies waarbij een gesprek op raadpleging essentieel is om een goed antwoord te kunnen bieden op de medische vragen. Ook telefonisch consulten kunnen een raadpleging niet vervangen. Daarenboven werken lange telefonische consulten zeer storend tijdens de raadplegingen, in het bijzonder voor de mensen die wel een afspraak gemaakt hebben. Net zoals het consult via e-mail kan een telefonsich consult nooit een goed antwoord bieden op medische vragen. Deze maatregel is tevens een gevolg van de nieuwe wet op de Algemene Verordening Gegevensbescherming die van toepassing is sinds 25/05/2018. Wij danken u voor uw begrip.

   Voor het invullen van documenten moet er steeds een afspraak gemaakt worden. Gelieve uw afspraak daarvoor op tijd te maken. Gelieve geen documenten in de brievenbus te gooien om die te laten invullen, dit leidt tot teveel misverstanden. Gelieve dus een afspraak te maken om uw documeten te laten invullen.